Home / Okategoriserade / Ett litet snedsprång – Denise Rudberg

Ett litet snedsprång – Denise Rudberg

Nyblivna änkan Marianne Jidhoff återgår till sitt arbete som åklagarsekreterare efter en tids tjänstledighet. I nära samarbete med kriminalpolisen Torsten utreder de fall i upper-class Stockholm. Eleganta våningar, fester och middagar växlat med mordutredning gör boken fängslande utan att bli för mycket ”tuff” kriminalare.

För ett år sedan var jag på Books & Dreams författarkväll med Camilla Läckberg, Denise Rudberg, Peo Bengtsson m.fl. Jag hade vid det tillfället inte läst något av varken Läckberg eller Rudberg men som ni vet har jag under sommaren påbörjat Läckbergs Fjällbacka-deckare som ännu är ett pågående projekt.

I januari läste jag däremot ”Ett litet snedsprång”. Denise Rudbergs Elegant crime- deckare.

About Johanna

Check Also

Läst i maj

Det blev 8 böcker lästa i maj månad. Mycket feelgood men fick med både fantasy …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *