Home / Författare / Mats Strandberg / Färjan – Mats Strandberg

Färjan – Mats Strandberg

En riktig nagelbitare, jag var spänd från första stund. Insåg dock min begränsade lästid och väntade tills jag hade tid att läsa ut hela. Jag ville verkligen inte lägga den ifrån mig när jag väl börjat. Gillar du vampyrer, läs denna. Jag ger den toppbetyg och färja lär jag inte åka på länge. Mats Strandberg är en mycket skicklig författare. Han håller liv i historien och kan konsten att föra den framåt.

Handling: 

Vad kan egentligen hända på en färja? Över Östersjön åker flera tusen människor varje dag för att komma ifrån vardagen. Någon ska fria, en annan vill bara vara impulsiv och allt annat än sig själv medan vissa bara vill supa sig redlösa och hitta ett ragg.

”Vanliga människor tvingas bli hjältar, men denna natt kan också locka fram de värsta i dem – något som kan förändra världen för all framtid om färjan når hamnen i Finland” (Baksidetexten)

Efter en natt på Östersjön blir ingenting sig likt igen.

Antal sidor: 477

Utgivningsår: 2015

Förlag: Nordstedts förlag 

 

About Johanna

Check Also

Det som inte dödar oss – David Lagerkrantz

Lisbeth och Mikael är tillbaka, norska företaget Serner har tagit över tidningen Millenium och hackerattacker …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *