Home / Okategoriserade / Bridget Jones baby, Dagboken – Helen Fielding

Bridget Jones baby, Dagboken – Helen Fielding

Vi minns Bridget Jones, som halade sig ner för brandstång iförd ordentliga mormorstrosor under kjolen i ett TV-reportage.

Kärleken i Bridgets liv har alltid dragits mellan den lite finare, pålitliga människorrättsadvokaten Mark Darcy och den charmiga författaren Daniel Cleaver, som också kan vara en riktigt skitstövel.

I Bridget Jones Baby får vi följa hur Delfinkondomer är säkra för delfinerna men inte för de människor som använder dem, särskilt om det gått två år sedan utgångsdatum.

Vem är pappan till Bridget Jones baby? För bara Bridget kan väl lyckas att träffa sina två kärlekar plötsligt med några få dagars mellanrum.

Vad tyckte jag?

Rapp, snabb och lättläst. Likväl som den är rolig är den också ärlig, hur gör man när misstaget som blir det bästa i ens liv även blir extremt mycket bekymmer.

Boken är uppbyggd som dagbokanteckningar, det enkla skrivsättet med dagbokanteckningar får mig att känna att det känns mer ärligt. DE olika dagarna/tidpunkter för dagboksaneckningar kan handla ibland om delfinkondomer, ibland om hur Bridgets mamma vill sitta bredvid Drottningen. Precis som det är i min dagbok följer den röda tråden inte exakt men man får ett bra sammanhang och perspektiv.

 

About Johanna

Check Also

Vattnet går, Att vänta barn, föda och första tiden med din bebis – Nina Campioni, Gudrun Abascal

Dags att gå ut i denna blogg med att vi ska få en liten prinsessa …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *