Home / Bokrecension / Det förflutnas skuggor – Mary Kubica

Det förflutnas skuggor – Mary Kubica

Quinn vaknar av att Esthers väckarklocka ringer, varför slår Esther bara inte av den? Quinn tvingar sig upp ur sängen, möts av kylan. Esthers fönster är öppet ut mot brandtrappan. Esther är inte där, telefonen är kvar, fönstret är öppet men ingen Esther. Hon är försvunnen, utan ett spår men hon har lämnat kvar ett brev – När Quinn läser brevet inser hon att Esther kanske inte är den hon trott.

Samtidigt som Esther försvinner från sitt hem i Chicago, dyker en kvinna upp på ett litet kafé i en liten hamnstad i närheten av Chicago. Alex, kaféets diskplockare fascineras och dras till den vackra, mystiska främlingen som han kallar Pearl.

Vad tyckte jag:

Det tog ett tag innan jag kom in i boken, mystiken tätnar långsamt och lät mig spekulera i vad som kan ha hänt Esther, har hon försvunnit av fri vilja eller har det hänt henne någonting? Vem är Pearl som dök upp i hamnstaden?

Jag säger bra LÄS! Jag vill på en gång läsa mer av författaren Mary Kubica, även om det tog en stund innan jag kom in i den så när allt drar ihop sig var jag fast och kunde inte släppa den ur min hand.

Antal sidor: 334

Förlag: Harper Collins Nordic, HarperCrime 2017 – Recensionsexemplar

 

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *