Home / Bokrecension / Händig man sökes – Jöns Hellsing

Händig man sökes – Jöns Hellsing

Wow vilken debut. Jag fängslades snabbt av de olika karaktärerna. Lady Anna från Sverige, uttråkad och i ett äktenskap på Upphällen från Lord Hector Winsley. John Bruford den händige mannen från London med stora författardrömmar.

John Bruford sitter på en parkbänk i London, han har ställt muggen framför sig, det brukar inte bli mycket men lite brukar han få ihop. John går igenom platsannonserna, när han gått igenom alla och valt ut vilka han ska gå vidare med tänker han unna sig blaskan som säger Samantha Fox, i lite kläder.

John öppnar blaskan med Samantha och hittar en annons, Händig man sökes. Annonsen som gör att Johns liv kommer snart förändras. En förbjuden relation, hetta och död ska snart få John någonstans han aldrig trott.

Vad tyckte jag:

En stark debutroman av Jöns Hellsing, jag fängslades snabbt i historien och hade svårt att lägga boken ifrån mig. Jag kunde aldrig föreställa mig vad som skulle hända.

Ser redan fram emot nästa del i Hope Island-triologin! Hoppas snart på att få läsa nästa del.

Antal sidor: 418

Förlag: Harper Collins Nordic, 2017. Recensionsexemplar

 

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *