Home / Bokrecension / Ordbrodösen – Anna Arvidsson

Ordbrodösen – Anna Arvidsson

Orden är magiska, den som läser orden lyder dig utan motstånd. Alba är så förberedd hon kan vara, minns hur mormor berättade att magin kommer som ett eldklot i hjärtat. De har ju alltid sagt hur stark hon är. Ingen Ordbrodös har någonsin misslyckats med sitt inträdesprov, inte förrän nu. Planen för året var att Alba skulle precis som alla andra nyinvigda Ordbrodöser tillbringa kommande år, läroåret med sin handledare Sarah. Istället skickas hon till en avlägsen släkting i Stockholm, där även de djupaste familjehemligheterna ska komma fram.

Vad tyckte jag:

Många har pratat om Anna Arvidssons Ordbrodösen, lika många har hyllat den. När den stod där fint i hyllan senast jag var på biblioteket kunde jag inte låta bli. Jag fastnade snabbt i handlingen, Bara ett kapitel till följde hela boken igenom och den var snart utläst. Vänskap, familjehemligheter och ord som förtrollar, självklart passade den en boknörd som mig.

Antal sidor: 321

Förlag: rabén&sjögren, 2017.

 

About Johanna

Check Also

Recension: Min egen väg av Ida Warg

”Att våga gå sin egen väg – oavsett vad” Ida Warg är idag av våra …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *