Home / Bokrecension / Wicked game – E L Dezmin

Wicked game – E L Dezmin

Shadia Acosta har förförflyttat tills Lycksele, hon är en av tusentals nämdemän. Shadia har makten att fria eller att fälla. Organisationen hon arbetar med finns i Sveriges alla domstolar och hennes mål är att få domen till beställarens fördel, hennes uppdrag innebär att se till att utfallet blir som organisationen vill. Ibland blir den misstänkte fri, oavsett om denne är skyldig eller ej, andra gånger blir den oskyldige dömd. Shadia bestämmer inte, hon har bara inget annat val än att göra vad organisationen säger.

”Det är därför ingen människa är, eller kan bli perfekt”

Vad tyckte jag om boken?

En välskriven psykologisk relationsthriller av Eva-Lisa Dezmin, för mig var detta min första bekantskap med författaren och jag ser fram emot att läsa fler böcker av henne. Wicked game är den första delen i en Duologi, andra delen planeras att släppas under våren 2018, håll utkik!

Jag har svårt att sätta exakta ord på vad jag tyckte, det tog ett tag för mig att komma in i boken. Antagligen var de omständigheterna kring att mitt examensarbete snart skulle vara inlämnat som gjorde att jag inte kunde fokusera helt på handlingen. Jag fastnade aldrig riktigt för spelet mellan Nike Gadd och Jace Milton, men oavsett detta var boken väldigt välskriven och en spännande historia.

Kanske var detta bara en fantastisk bok som jag läste vid fel tidpunkt.

Antal sidor: 302

Förlag: DareMe publishing 2017.

 

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *