Home / Bokrecension / I skuggorna – Sara Lövestam

I skuggorna – Sara Lövestam

Tredje boken om Kouplan, som nu blivit hemlös. Han bor under broar, pengarna börjar sina. Under bron bor även Mormor och Will, två heorinmissbrukare som blir Kouplans vänner. I denna bok får vi följa Kouplans spaning på Erikas man Håkan, Hon tror att han är otrogen. Kouplan följer honom mellan tunnelbanestationer, till Arlanda och ser att många av hans resor görs till Thailand. Då han säger till Erika att han är på arbetet eller konferens men Kouplan vet, men han kan inte förstå vadHåkan har i Thailand att göra så ofta.

Vad tyckte jag:

Boken är en lättläst version av Sara Lövestams: Luften är fri utgiven av LL-förlaget 2017. Som jag nämnde i tidigare inlägg Är böckerna skrivna med korta tydliga meningar, korta stycken. Fungerar perfekt för de som lär sig Svenska eller de som har svårigheter att läsa utan att ta bort spänningen i historien. Den sista och avslutande delen om Kouplan kommer ut under 2017 och heter Hjärterum.

Antal sidor: 164

Förlag: LL-Förlaget, 2017

Orginaltitel: Luften är fri, Sara Lövestam, Piratförlaget 2016.

 

About Johanna

Check Also

Samvetets moraliska krav – K H Timm

Andra boken om kommissarie Pierre Hultman är här. (Okej, den har varit ute ett tag, …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *