Home / Bokrecension / Jag utan dig – Kelly Rimmer

Jag utan dig – Kelly Rimmer

På färjan från jobbet den eftermiddagen såg Callum en bar smutsig fot, han kunde inte sluta stirra för nakna fötter offentligt är det värsta han vet. Han försökte fortsätta arbeta men när Hon snart kommenterade hans stirrande insåg Callum att han inte fått mycket gjort.

Det kanske inte var kärlek vid första ögonkastet, men åtminstone det andra.

Lilah är en stor miljökämpe och jurist, Callum jobbar för en PR-byrå.

En stormig hjärtskärande kärlekshistoria uppstår mellan Callum och Lilah.Callum som aldrig trodde att han kunde känna såhär för en annan människa. Hans föräldrars sagolika kärlekshistoria som varit så perfekt har omedvetet gjort att han letat efter det han trodde var det perfekta. Lilah som är helt annorlunda mot någon han dejtat tidigare, hennes otroliga engagemang lockar honom och bara det att hon går barfota gör henne spännande.

Men Lilah bär på en hemlighet, en hemlighet hon aldrig vill att Callum ska få veta, hon försöker ta avstånd redan efter första natten tillsammans med ödet säger något annat.

Vad tyckte jag:

Kärlek, lycka och sorg.

Författaren har lyckats få ihop en romantisk berättelse med hemligheten som får Lilah att inte våga ta steget. Hennes äventyrslusta och att aldrig vara stilla kändes som ett tecken. Men kanske var det bara för att jag hade en aning om att den inte skulle sluta så lyckligt som jag hade velat. Jag fängslade snabbt i deras stormiga historia.

Antal sidor: 260 (e-bok, köpt från adlibris)

Förlag: Modernista, 2016

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *