Home / Bokrecension / Hemligheter små – Christina Schiller

Hemligheter små – Christina Schiller

Hemligheter små har allt en Riktig romance ska ha. Kärlek, attraktion ett stort hinder att ta sig över.

Inne i de Värmländska skogarna, en plats dit Alexandra trodde att hon inte skulle komma tillbaka till. Men när hennes mamma blir sjuk får tar hon sig tillbaka ett Forsbergs som inte är särskilt välkomnade. Breven börjar komma igen.

Minnen från det förflutna river upp starka känslor.

Hennes mammas blomsteraffär ser precis ut som den gjorde när hon flyttade för 10 år sedan.

Daniel som stannat kvar i Forsberga, han driver en handelsträdgård. Allt har varit som samma sätt, men nu är hon tillbaka. På vägen hem från jobbet är det som att hans undermedvetna måste se henne, bilen kör till huset där de tillbringat så mycket tid tillsammans. Innan den förödande händelsen.

Men ändå börjar de umgås, de retas på samma sätt de alltid har gjort. Daniels föräldrar, som inte har varit sig lika sedan händelsen blir omöjligt ännu värre nu och när det kommer fram att Alexandra och Daniel ses är Daniel inte längre välkommen i sitt barndomshem. Vad Daniel inte förstår är hur de kan vara så arga på Alexandra, det var inte hennes fel det som hände.

Vad tyckte jag:

Vilken debut, skickligt skrivet ur både Alexandras och Daniels synvinkel på en tragisk händelse som de har olika uppfattningar om. Alexandra var med när det hände men det finns så mycket hemligheter som Daniel inte vet. Så många bitar han ännu inte fått ta del av.

Jag var fast i boken från första stund. Känslan av att jag ville veta hemligheterna blandat med en kärlekshistoria gjorde det svårt att släppa den.

Alexandra och Daniel gick emot vad både vänner och familj tycker var en bra idé, drivna av sin attraktion till varandra.

Perfekt bok för härliga sommardagar. 

Tack författaren Christina Schiller för möjligheten att läsa din debutbok.

Antal sidor: 383 

Förlag: HarperCollins Nordic, Harlequin-Silk, 2017

 

About Johanna

Check Also

Samvetets moraliska krav – K H Timm

Andra boken om kommissarie Pierre Hultman är här. (Okej, den har varit ute ett tag, …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *