Home / Okategoriserade / Pappas pojke – Emelie Schepp

Pappas pojke – Emelie Schepp

En 6 årig pojke är försvunnen, pojkens mamma är mördad. I telefon med sin pappa berättar pojken skräckslaget att någon tagit sig in i huset. Åklagaren Jana Berzelius utreder fallet tillsammans med kriminalkommissarie Henrik och kriminalinspektören Mia.

Utredningen går långsamt framåt, pojkens far är tidigt misstänkt. Något säger utredningsgruppen att Pappan, Sam inte talar sanning om allt.

Är pojkens mamma inbunden och tystlåten som grannarna säger, eller glad och Normal som Sam tycker?

Samtidigt som utredningen av den försvunna pojken fortgår, har Jana sin dåtid som hon aldrig vill påminnas om igen. Danilo Pena gör det omöjligt, han är häktad och får Jana att minnas, göra saker som inte är rätt, men hon har inget val.

Vad tyckte jag?

En riktig bladvändare. Spännande från början till slut. Kan inte annat än älska Emelie Schepps kriminalromaner. Att läsa denna på tåget när man plötsligt är framme på jobbet var inte en jättebra idé. Hade gärna sträckläst.

Antal sidor: 400

Förlag: HarperCollins Nordic, Harper Crime / Augusti 2017

About Johanna

Check Also

Inbundna, ljudböcker eller e-böcker?

Sedan jag började jobba efter föräldraledigheten har jag pendlat med buss till och från (såklart) …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *