Home / Bokrecension / Mellan dem: Till minne av mina föräldrar – Richard Ford

Mellan dem: Till minne av mina föräldrar – Richard Ford

Till minne av mina Föräldrar, en bok om att tro hur ens föräldrar har upplevt livet innan dig. Hur dina föräldrar borde ha tänkt kring situationer där även du varit delaktig.

Parker och Edna Ford levde sitt liv på vägarna. Parker som kringresande försäljare, Edna utbildade ibland unga flickor i städning, matlagning. Även om det inte var något som Edna visade prov på hemma.

Richard Ford växte upp i hemma med modern, fadern var ute på vägarna i veckorna, familjen tog vara på den tiden de hade tillsammans under helgerna.

Mellan dem: Till minne av mina föräldrar är en biografi av Richard Fords föräldrars liv, utifrån hans perspektiv. Hur han upplevt vissa situationer, vad han tror att hans föräldrar har tänkt och upplevt i samma situation.

Vad tyckte jag?

Jag har inte läst någon bok uppbyggd på detta sätt tidigare. Det är en biografi om Richards upplevda minnen, hans kärlek till sina föräldrar och den kärlek de visade honom. Fick känslan av att detta var känslor och tankar som var författaren var tvungen att få ut. Fortfarande är han frågade om vad föräldrarna tänkte i många situationer men det känns som att han får en klarare bild under bokens gång.

Antal sidor: 184

Förlag: Brombergs förlag, Augusti 2017, Recensionsexemplar

About Johanna

Check Also

Samvetets moraliska krav – K H Timm

Andra boken om kommissarie Pierre Hultman är här. (Okej, den har varit ute ett tag, …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *