Home / Bokrecension / Världen utan dig – Jill Santopolo

Världen utan dig – Jill Santopolo

Romantisk, vacker, passionerad roman om livets gång.

Det är den 11 september 2001, Lucy sitter i klassrummet när lärarassistenten kommer in och berättar att tvillingtornen rasat. Lucy och Gabe träffas för första gången den dagen, en kärlekshistoria om att verkligen hitta den rätta men som kanske ändå inte passar för framtiden. Deras kärlekshistoria blir otroligt intensiv samtidigt som de båda har höga karriärdrömmar.

Gabe blir fotograf i Mellanöstern medan Lucy gör karriär och bildar familj. De båda följer sina drömmar på varsitt håll men ändå har de en förmåga att hålla kontakten. Ibland i hemlighet för Lucys man.

Vad tyckte jag?

Att läsa denna på tåget hem från jobbet kanske inte var den bästa planeringen. Med tårar i ögonen skriver jag denna recension. Jag har verkligen kunnat leva mig in i förhållandet mellan Lucy och Gabe. Historien både fängslade mig och berörde mig. Jag fortsätter med tårar, tar nog en stund att återhämta mig.

Antal sidor: 316

Förlag: Albert Bonniers Förlag, September 2017, Recex

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *