Home / Författare / Åsa Hellberg / Sonjas sista vilja – Åsa Hellberg

Sonjas sista vilja – Åsa Hellberg

Stark vänskap, romantik, sårade hjärtan och äventyr i en fantastisk mix.

Sonja har levt med sin hjärtsjukdom sedan länge. Hon har hela tiden vetat att hon skulle falla ur för tidig men inte med en sådan smäll som i Farsta centrum.

Maggan, Susanne och Rebecka är bästa vänner. Exakt samtidigt får de veta att väninnan gått bort efter många års sjukdom.

Advokat Andréasson är den som har hand om Sonjas kvarlåtenskap, hennes första önskan vännerna ska genomföra är en stor avskedsfest.

Väl på Advokat Andréassons kontor får Maggan, Susanne och Rebecka veta att Sonja bar på hemligheter. Huset hon vad de trodde hon bara ägde sin lägenhet i äger hon tydligen hela, och pengar finns det gott om.

Sonjas kvarlåtenskap delas upp mellan de tre kvarvarande i kvartetten om de uppfyller Sonjas krav.

Först och främst ska de alla säga upp sig från sina heltidssysselsättningar, Rebecka från sitt arbete som VD, Susanne från sitt liv som flygvärdinna och Maggan som heltidsmormor.

Vännerna uppfyller alla dessa krav och Sonja har stora förväntningar på hur de ska tillbringa sitt närmsta år.

Maggan ska åka till Paris för att skriva en bok, Rebecka ska till Mallorca för att förverkliga sina arkitektdrömmar och Susanne ska till London och starta ett hotell.

Åsa Hellberg är klart min favoritförfattare när det gäller feelgood. Böckerna som är enkla och fantastiskt härliga att läsa.

About Johanna

Check Also

Recension: Kvinnorna på Flangans av Åsa Hellberg

Kvinnorna på Flangans är boken där hemligheter, lyx och intriger binds samman till en fantastisk berättelse med djup.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *