Home / Bokrecension / Let it snow – John Greene, Maureen Johnson, Lauren Myracle

Let it snow – John Greene, Maureen Johnson, Lauren Myracle

En mysig insnöad julberättelse i tre delar av tre författare. Tre historier som utspelar sig på samma plats, där nya människor möts på grund av julens snöstorm.

Del ett- Jubileexpressen av Mauren Johnson

Tåget mot Florida spårar ur, Jubilee blev tvungen att plötsligt fira julen hos sina morföräldrar. Snöstormen får tåget att fastna. Fast sitter Jubilee nu i en vagn full av Cheerleeders i korta kjolar. Genom fönstret ser hon ett waffle house, inte en chans att Jubilee tänker stanna på tåget.

Del två – Cheerleaderstormen av John Green

Tobin, Greven och JP sitter hemma hos Greven framför en James Bond film. Snökaoset har gjort hennes föräldrar fastsnöade men inte gör det henne någonting. Hade det varit så, hade de lika gärna kunnat sitta fast till efter nyår.

– Keun, ringer från Waffle House, han befinner sig i en dröm, en massa cheerleeders från ett tåg som fastnat är här, de står på händer och vill att jag ska passa dem. Ni måste komma hit, vi är tre som jobbar ikväll men bara det sällskapet som kommer först OCH tar hit ett twisterspel får komma in.

Tobin, Greven och JP tar sig ut i snöstormen, fastnar i branta backar, kör in i snövallar men kommer de hinna fram och vad händer egentligen på vägen mellan Tobin och Greven?

Del 3 – Grisarnas skyddshelgon av Lauren Myracle

Addie deppar, allt som hände på festen förra veckan önskar hon göra ogjort. Hon menade ingenting med det men Jeb svarar ändå inte på hennes mail om att ses på julafton, på deras ettårsdag på Starbucks. Han har inte hört av sig och Addie sitter instängd på sitt rum. Förutom den dagen hon ska jobba, den dagen hon ska ställa allt tillrätta med sina vänner Dorrie och Tegner som tycker att hon är självisk.

 

About Johanna

Check Also

Recension: London Baby av Anna Portner

Klicka in för att läsa min recension av London Baby. Utkommer idag 21 juli!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *