Home / Bokrecension / En helt vanlig familj – Mattias Edvardsson

En helt vanlig familj – Mattias Edvardsson

Det är inte ofta en bok fängslar så snabbt som bara några sidor in. När jag först reagerade på det var jag på sid 27.

Jag fick uppleva mitt nya sätt att sträckläsa en bok, alla möjligheter jag hade att läsa några sidor tog jag.

Korta kapitel skapade enkla naturliga pauser ofta. Vilket behövs med lillälsklingen.

En bok man inte vill lägga ifrån sig, spänningen stiger. Mattias Edvardsson lyckas verkligen fängsla mig som läsar, konstant nyfiken på vad som kommer hända, med lagom många nya ledtrådar kunde jag inte lista ut vad som hänt med Christoffer Olsen.

Många böcker av denna typ kan bli för självklara, enkla att gissa sig till vad som hänt men En helt vanlig familj var inte självklar.

Hur långt kan man gå för sitt barn? Jag försökte sätta mig in i föräldrarnas situation och inser att trots att Helga bara är 2 månader än så kommer vi göra allt för henne.

Hade jag haft en betygssättning hade denna fått 5/5. Spänning och nyfikenhet växlades om vartannat! Wow!

————

Förlagets beskrivning : här

Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

 

About Johanna

Check Also

Recension: Den lilla bokhandeln i hamnen av Jenny Colgan

Ingen sommar utan en Colgan och denna som dessutom hamnar i topp av hennes böcker. Klicka för att läsa mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *