Home / Bokrecension / Tusen bitar – Marcus Jarl

Tusen bitar – Marcus Jarl

Utgiven av bokförlaget Nona Augusti 2018

336 sidor

Tusen tack till bokförlaget som gav mig möjligheten att läsa denna.

Vilken berörande debut! Tårarna gick inte att hålla tillbaka. Marcus Jarl har skrivit en gripande berättelse om det motstånd ett homosexuellt par får, hur mycket hat som finns i samhället och att inte bli accepterad av de närmaste.

Denna bok är ett måste för alla till höstens läsning, lämnar ingen oberörd och dessutom en otroligt vacker bok att ha i hyllan.

 

Ett vackert skimrande omslag där verkligen en bild säger mer än tusen ord.

Förlagets beskrivning:

Det här är en berättelse om kärlek – men också om hat. Om kärlek mellan två män och om människorna som hatar den kärleken kraftfullt. Och om vad som händer när deras vägar kolliderar.

Nils och Benke kämpar för att kunna leva tillsammans på samma villkor som vilket annat kärlekspar som helst. Men det tar emot – inte minst Nils far visar öppet sitt missnöje.

Robert och Ebba är gifta men glider allt längre isär. Robert finner utlopp för sin ångest genom sitt intensiva homohat på nätet, medan Ebba försöker hitta en tillräckligt bra ursäkt till varför hon stannar kvar i förhållandet.

Tusen bitar är ett starkt relationsdrama om vad som händer när den man älskar plötsligt rycks ifrån en och man blir ensam kvar. Och en del av den älskade lever kvar i någon annan. Någon som hellre hade dött än frivilligt tagit emot det som gavs.

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *