Home / Bokrecension / Recension: Min egen väg av Ida Warg

Recension: Min egen väg av Ida Warg

Att våga gå sin egen väg – oavsett vad”

Ida Warg är idag av våra största svenska influencers men vägen dit var krokig. I boken beskriver på ett öppenhjärtat och ärligt sätt hon hur hon hamnat där hon är idag.

Ida Warg har tillbringat största delen av sitt liv som dansare, redan tidigt var hon tävlingsdansare och väldigt målinriktad. Att vara så fokuserad på att uppnå sina egna mål att hennes eget välmående har fått stå till kast.

”I den här boken berättar jag om händelser jag aldrig delat med mig av förut: alltifrån det mörker jag levde i under mina år med ätstörningar till baksidan av att vara influenser och mina motstridiga känslor och tankar kring att vara förälder.”

Min egen väg blev årets första bok och jag kan inte säga att jag är annat än nöjd. En bok som frammanade mer känslor än vad jag kunnat ana.

Titel: Min egen väg
Författare: Ida Warg
Förlag: Bokförlaget Forum (Recensionsexemplar)
Utgivningsdatum: 2019-09-10

Min egen väg av Ida Warg

Betyg

Öppenhjärtad och Ärlig

User Rating: Be the first one !

About Johanna

Check Also

Recension: Den lilla bokhandeln i hamnen av Jenny Colgan

Ingen sommar utan en Colgan och denna som dessutom hamnar i topp av hennes böcker. Klicka för att läsa mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *