Home / Okategoriserade / Recensionsskrivning pågår

Recensionsskrivning pågår

Dagarna går väldigt fort förbi, vi är redan inne i mitten av februari och det är knappt så att jag själv hinner förstå vad jag gör av dagarna.

Jo förstås, jag jobbar och umgås med familjen, de nära och kära men jag har faktiskt hunnit med att läsa lite även om det inte har märkts här på bloggen.

Jag satte upp för mig själv ett väldigt blygsamt läsmål för året med 24 st lästa böcker. Med förra årets lässvacka i bagaget ville jag för mig själv ha ett mål jag faktiskt kan tänka mig att komma upp i. Kanske rätt, kanske fel men för mig är det vad som kändes helt rätt i år. Med 24 lästa böcker innebär detta också att jag planerar för 24 recenserade böcker.

Med läsresultat från januari har jag redan kommit en bit på vägen, inte med recensionerna men åtminstone med läsningen. Men denna måndagskväll tänker jag ägna mig åt att recensera januari månads böcker.

  1. Min egen väg – Ida Warg (recension finns här)
  2. Går genom vatten, går genom eld – Christian Unge
  3. En annorlunda allians – Julia Quinn
  4. Döden och andra lyckliga slut – Melanie Cantor

Inom kort kommer fler recensioner dyka upp och utöver dessa har jag hunnit läsa lite i februari. Men det kommer vi till lite senare. Håll utkik på bloggen så ska du snart få läsa lite recensioner.

Ha en en fortsatt trevlig kväll så ska jag se till att lägga upp en recension här under kvällen.

 

About Johanna

Check Also

Läst i maj

Det blev 8 böcker lästa i maj månad. Mycket feelgood men fick med både fantasy …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *