Home / Okategoriserade / Inbundna, ljudböcker eller e-böcker?

Inbundna, ljudböcker eller e-böcker?

Sedan jag började jobba efter föräldraledigheten har jag pendlat med buss till och från (såklart) jobbet. Men den senaste tiden har jag tagit bilen. Självklart ger detta mig fördelen att snabbare vara på jobbet på morgonen och hem till familjen på eftermiddagen, nackdelen är att lästiden minskar lite.

Men i en bil finns möjlighet att istället lyssna på böcker. Jag har dock alltid haft svårt att just lyssna på böcker. Men det är nog en vanesak precis som med e-böcker kommer man in i det efter ett tag.

Jag lyssnar just nu på Sikta Högt av Helene Holmström (utgiven av Lovereads), har inte hunnit komma så långt men var sugen på att sitta kvar en stund extra i bilen innan jag gick in på jobbet.

Vad tycker ni bäst om? Vanliga inbundna, e-böcker eller ljudböcker?

För min del är känslan av tyngden av en riktig bok den stora favoriten ännu men jag kan se alla fördelar och en oändlig bokhylla med e-böcker/ljudböcker. Men kan också känna ibland att det är svårt att sortera ut i den oändliga läslistan som blir på e-bokstjänsterna. Inte kan jag väl vara ensam om detta?

Ikväll fortsätter jag läsa Pärlfiskaren av Karin Erlandsson, just denna läser jag som e-bok via Storytel. Den är snart slut och jag gillar att veta att det finns fler i serien. Vet ännu inte vad jag ska läsa härnäst. Men hittar alltid något.

About Johanna

Check Also

Cosy reading med feelgoodfredag

Söndagskväll innebär för mig Cosy reading tillsammans med facebookgruppen Feelgoodfredag. Gillar du att läsa feelgood, …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *