Home / Okategoriserade / Recension Solsken och Parmesan av Christoffer Holst

Recension Solsken och Parmesan av Christoffer Holst

Utgiven av Lovereads April 2020.

Titel: Solsken och Parmesan
Författare: Christoffer Holst
Förlag: Lovereads (Recensionsexemplar)
Utgivningsdatum: 20
20-04-29

Förlagets beskrivning:

I Solsken och parmesan möter vi Rasmus, en avdankad dansbandsstjärnan som mest tillbringar dagarna på sin systers soffa och har svårt att komma över sitt ex. Hans syster Hilda älskar matlagning mer än något annat, men jobbet som kock på en förskola ger inte direkt utlopp för hennes drömmar. Båda behöver bryta med sitt förflutna och komma ut i världen, och av en slump hamnar de på samma matlagningsresa till Toscana.

På Arlanda får de dock ett oväntat besked: hotellet i Italien har brunnit ner och istället ska kursen hållas på ett pensionat i den lilla staden Öregrund vid Roslagens kust. Den smått neurotiska kursledaren Paula gör vad hon kan för att hålla ihop den brokiga skaran deltagare. Men snart visar det sig att de alla bär på hemligheter, som när som helst riskerar att avslöjas under den värmande försommarsolen…

Mina tankar:

Detta är den tredje boken jag läser av författaren Christoffer Holst och jag har ännu inte blivit det minsta besviken. Bara omslaget på boken gör att känslan av att ta fram den får en att le, något jag också tycker är spännande är att även om jag läser mycket feelgood vet jag inte exakt hur historien kommer att sluta redan i början. Mysig, charmig och som även i de tidigare böckerna jag läst borde man ha en flaska vin tillhands.

Boken får en att längta till varma härliga sommarkvällar i goda vänners sällskap.

Solsken och Parmesan

Betyg

Mysig, charmig och som även i de tidigare böckerna jag läst borde man ha en flaska vin tillhands.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Johanna

Check Also

Cosy reading med feelgoodfredag

Söndagskväll innebär för mig Cosy reading tillsammans med facebookgruppen Feelgoodfredag. Gillar du att läsa feelgood, …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *