Home / Okategoriserade / Cosy reading med feelgoodfredag

Cosy reading med feelgoodfredag

Söndagskväll innebär för mig Cosy reading tillsammans med facebookgruppen Feelgoodfredag. Gillar du att läsa feelgood, gå med i gruppen på facebook som drivs av den fantastiska Sofia Ymén. (Länk ovan), en förvarning bara, hög risk för väldigt långa TBR-listor. Ikväll ska jag dessutom påbörja ”Hemma där hjärtat väntar” som är Sofias debutroman, utgiven av HarperCollins.

Kryper upp i soffhörnet med en god kopp te, tänder ett ljus och bara njuter av källen under den gosigaste filten jag har.

För mig blir cosy reading också min start på en ny läsvecka. Tänkte därför i samband med detta köra en liten wrap up, samt lite vad jag tänkt ska komma här på bloggen under veckan.

Senaste veckans läsning:

Jag har hunnit läsa 2 böcker under denna veckan; ”Rött, vitt och kungligt Blått” – Casey Mcquiston utgiven av Lavendel Lit och läst första delen i fantasytriologin Mellody Looh-Födelsemärket av Gabriella P. Kjeilen utgiven av Seraf Förlag.

Vad kommer under veckan:

Under denna vecka planerar jag att visa lite vad jag ser fram emot av sommarutgivningen 2020, recensioner och lite annat smått och gott jag kan hitta på under veckan.

Önskar er alla en mysig söndag, kommentera gärna här nedan vad ni läser ikväll. En redan lång TBR kan alltid bli längre!

About Johanna

Check Also

Titel: RenoveringsobjektenFörfattare: Eli Åhman OwetzFörlag: Harper Collins Nordic (Recensionsexemplar)Utgivningsdatum: 2020-05-14 Mina tankar kring Renoveringsobjekten: Författaren …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *