Home / Cosy reading / Week wrap-up / Cosy reading / Week wrap-up

Cosy reading / Week wrap-up

Då var det redan söndag igen, ikväll laddar jag upp på balkongen inför en ny arbetsvecka. Ikväll med isté med smak av persika i glaset, Den varma koppen té får vänta tills det blivit lite svalare på balkongen. Kvällens Cosy reading blir: ”Sommaren jag blev vacker” som är första delen i Jenny Hans sommarserie. Jag har tidigare läst de mysiga tonårsböckerna om Lara Jean, skrivna av samma författare, Bok 1 och 2 finns nu också som film på Netflix. Riktig cosy reading och bara mys, ser fram emot en härlig kväll.

Soffhörnan på balkongen är min absoluta favoritläsplats under sommarhalvåret, med inglasad balkong i söderläge kan balkongen oftast endast användas sena kvällar.

Senaste veckans läsning:

Den senaste veckan har jag endast läst en bok, Hemma där hjärtat väntar av Sofia Ymén. Intensiva dagar på jobbet har resulterat i soffläge framför Netflix under kvällarna med serien Sweet Magnolias, den var verkligen perfekt att varva ner med. Baseras dessutom på en bokserie som jag ännu inte läst men kommer garanterat lägga på min TBR.

Vad kommer under veckan:

Kvällarna i tv-soffan har däremot resulterat i en hel del planering och målsättning med vad jag vill göra i denna blogg framöver. Här kommer ni under veckan hitta: Maj månads lästa böcker, recensioner av tonårsroman, feelgood/romance och även en författarintervju senare under veckan.

Önskar er alla en mysig söndag, kommentera gärna här nedan vad ni läser ikväll.

About Johanna

Check Also

Till alla killar jag har gillat – Jenny Han

Mysig bok om systerskap och förälskelser. Hemligt förälskad har väl vi alla varit? Lara Jean …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *