Home / Bokrecension / Recension: Hemma där hjärtat väntar av Sofia Ymén

Recension: Hemma där hjärtat väntar av Sofia Ymén

Titel: Hemma där hjärtat väntar
Författare: Sofia Ymén
Förlag: HarperCollins Nordic
Utgivningsdatum: 20
18-03-01

Måste börja med att säga, missa absolut inte denna inför sommarens och semesterns läsning. För den delen missa heller inte min intervju med Sofia där du får lära känna författaren bakom boken men också grundaren av facebookgruppen Feelgoodfredag. Klicka här för att läsa intervjun.

Jag är så glad att jag fortfarande har 2 delar kvar i Österby-serien, känslan när jag avslutade denna första bok var att jag bara måste få veta mer om denna lilla by. Upptäcka och lära känna fler av de människor som bor i Österby och hoppas på ett återseende av Klara och Axel. Sofia har lyckats få fram de mysiga i att befinna sig i en liten by, men också de nackdelar detta får. Vi träffar Axels vänner Erik och Nettan som har det ganska tufft med att få gården att gå runt men vi ser samtidigt en gemenskap och en kärlek som överbryggar detta.

Boken Hemma där hjärtat väntar är en välskriven berättelse om kärlek, sorg och hemligheter.

Förlagets beskrivning:

Klaras morbror har gått bort och lämnat sin veterinärpraktik till henne. I sex månader måste hon få det att fungera för att få sitt arv. Ska hon riva upp hela sitt liv i stan för att driva en klinik som knappt går runt – som dessutom ligger i Österby, den lilla byn där hon växte upp? 

Hon bestämmer sig för att ta chansen. Men uppdraget blir svårare än hon kunnat föreställa sig, inte minst eftersom hennes ungdomskärlek Axel finns där. Klara inser snart att hennes hjärta klappar inte bara för Axel, utan också för byn hon en gång kallade hemma.

Hemma där hjärtat väntar.

Betyg - 80%

80%

Varm berättelse om kärlek, sorg och hemligheter.

User Rating: Be the first one !

About Johanna

Check Also

Recension: Sommarserien av Jenny Han

Klicka här för att läsa mer om den urmysiga sommarserien av Jenny Han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *