Home / Författare / Eli Åhman Owetz / Författartips inför sommarens hemester, Feelgood.

Författartips inför sommarens hemester, Feelgood.

Med en vecka kvar till midsommar har jag sett flera som redan börjat sina semestrar. Året 2020 blir året då vi kommer att hemestra, hitta alla smultronställen i närområdet och bara vara.

Jag tänker att denna kommer blir lässemester om något, både för den vana och ovana läsaren.

Jag vill tipsa er om den fantastiska författaren Eli Åhman Owetz, som var den författaren som för några år sedan var min upptäckt av genren Feelgood. Jag har alltid läst mycket chick-lit/romance, men hade en längre period då jag inte plöjde böcker på samma sätt som jag gör idag och Eli fick igång mitt läsflow igen med boken En sommar på Luffen, del ett i serien om Anna-Lisa.

Om du inte har läst dessa tidigare tipsar jag om att börja från början, något som också är ett stort plus är att personer, omgivningar återkommer och vävs samman i hennes böcker även om huvudpersonerna byts ut.

Detta är anledningen till att jag vill tipsa om Elis böcker inför årets hemester, böckerna utspelar sig i fantastisk sommarmiljö i Roslagen och de är perfekta böcker för hängmatteläsning. De är snabblästa även för den ovana och när du har avslutat en vill du alltid ha mer. (Recensionen av Elis senaste bok Renoveringsobjekten här.

Här nedan ser ni ordning och böckerna och dessutom går det att köpa signerade exemplar direkt från författaren här:

Böckerna och ordning:

  1. En sommar på Luffen – Förlaget orda (Anna-Lisa #1)
  2. Anna-Lisas Antik – Förlaget orda (Anna-Lisa #2)
  3. Flickorna i speceriaffären – Förlaget orda (Anna-Lisa #3)
  4. Anna-Lisas Val – Bokfabriken (Anna-Lisa #4)
  5. Hemma hos Bettan – Bokfabriken
  6. Brevvännerna (Som dessutom är en av de nominerade till Årets bok 2020, klicka här för alla nominerade och missa inte att rösta på din favorit) – HarperCollins Nordic
  7. Renoveringsobjekten – HarperCollins Nordic

About Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *