Home / Boknyheter / Recension: Goda grannar av Mattias Edvardsson

Recension: Goda grannar av Mattias Edvardsson


Titel: Goda Grannar
Författare: Mattias Edvardsson
Förlag: Bokförlaget Forum
Utgivningsdatum: 20
20-06-17

Har precis läst ut Goda Grannar, och jag har lite svårt att smälta vad jag precis har läst. Jag hade verkligen jättehöga förväntningar på denna, omåttligt höga och jag lyckades verkligen inte bli besviken. Även denna roman fängslade mig redan på de första sidorna, jag har fått tvinga mig själv att lägga ner boken för att sova. (Tydligen är sömn viktigt…) Men jag har hela tiden haft svårt att släppa det som utspelar sig i boken, flera gånger har även tårarna runnit. Ikväll tog nyfikenheten överhanden och jag kunde inte hålla mig längre och läste ut den.

Jag fick möjligheten att läsa denna lite tidigare, den finns nu i handeln och jag säger bara Köp, låna eller lyssna på den. Mattias har gjort det igen utan tvekan, en klar fullpoängare från min sida. Och sitter nu här och skriver vad jag tycker och inser att känslorna är överallt, Goda grannar gav mig verkligen en boksmälla.

Goda grannar får ni som gillar spänning verkligen inte missa, missa inte heller intervjun med Mattias Edvardsson här.

Förlagets beskrivning:

Hur väl känner du dina grannar? Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter som verkar perfekt för deras familj. Men allt eftersom de lär känna sina grannar kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det först röra sig om en tragisk olycka. Medan hon kämpar för sitt liv på sjukhuset växer dock tvivlet bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna händer?
”Goda grannar” är en psykologisk spänningsroman om den hårfina gränsen mellan rätt och fel, och om faran med att komma sina grannar alltför nära.

Goda grannar

Betyg

En bok där spänningen verkligen griper tag i en, den håller sig fast och är där för att stanna. Goda grannar är den ultimata spänningsromanen från första till sista sidan.

User Rating: Be the first one !

About Johanna

Check Also

Recension: Värsta bästa hälsan av Maria Dufva

Titel: Värsta bästa hälsanFörfattare: Maria DufvaFörlag: Bonnier FaktaUtgivningsdatum: 2020-07-24 Börjar med att säga hur viktig …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *