Home / Semesterläsning2020 / Snaart semester

Snaart semester

Semestern närmar sig med stormsteg, på fredag går jag hem och är hemma i 2 veckor för att sedan jobba 2 och därefter vara ledig två veckor till. Ja lite hoppig semester blev det men ibland måste det pusslas för att få ihop det i familjen. Första veckan blir det bara jag och dottern och det ska bli riktigt mysigt, vi kommer upptäcka nya lekparker och bara ta dagen som den kommer.

Det slog mig att jag faktiskt inte haft en riktig semester på 10 år, en sommar föräldraledig men just semester. Semester har jag haft men jag har alltid haft några pass bakom baren per vecka så aldrig 100% ledighet men detta år så!

Njuta av ledighet med familjen, läsa och kanske en och annan utflykt men annars är 2020 året för hemester och jag borde kunna sätta tänderna i en hel del av min TBR-hög. Högen börjar bli så stor att jag knappt vet vart jag ska börja. Redan bestämt att Kvinnorna på Flanagans ska bli min firainsemestern-bok men annars blir det på känsla. Utöver dessa så finns det en hel hög med böcker i bokhyllan, Letton är påfylld och dessutom oändligt med böcker att läsa på Storytel. Kommer inte vara boklös om man säger så.

Vad ligger med på er läslista inför hemester 2020? (Boktips behövs oavsett hur stor TBR-högen redan är)

About Johanna

3 comments

  1. ”Feminism” av lena gemzöe 🙂

  2. Har en hel hög med att- läsa- böcker! Bl. a ska jag läsa Samlade verk av Lydia Sandberg och Samtal med vänner av Sally Rooney.

    • Samlade verk ligger också på min läslista, men väntar till hösten och lånar av dig när du är klar =)
      Hoppas du njuter av mycket läsning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *