Home / Okategoriserade / Semesterläsning 2020

Semesterläsning 2020

Då var första semesterveckan slut och jag har haft några fantastiska dagar med dottern. Jag har fått passa på att smyga till mig lässtunder när hon har sovit annars har vi passat på att vara ute och hänga med kusinerna mer eller mindre hela veckan och bara njutit av dagarna. Nu har även sambon semester och jag borde kunna sno till mig några fler lässtunder.

Ni som följer mig på Instagram har sett min hög för semesterläsning redan men till er som inte sett den ser den ut såhär:

Och under första veckan blev det två böcker lästa; Kvinnorna på Flangans och Children of Blood and bone, Solstenen. Två helt olika men ack så fantastiska böcker!

Denna veckas första bok får bli den Den lilla bokhandeln i hamnen av Jenny Colgan, visst är det fantastiskt med böcker om böcker? Jag älskar att läsa om andra som älskar att läsa. Hoppas på att jag hinner med någon till under veckan.

About Johanna

Check Also

Nedvarvning efter en intensiv dag.

Med myskläder på, njuter jag av lite härlig feelgood/romance i en charmig miljö. Efter en …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *