Home / Boksommar2020 / Semesterläsning 2020 v.2

Semesterläsning 2020 v.2

Semestern går väldigt fort måste jag säga. Det är redan söndag och ännu en vecka av semestern har gått och nu väntar två veckor tillbaka på kontoret innan jag tar ytterligare 2 veckor.

Denna veckan har jag kunnat tagit många fler lässtunder, suttit uppe extra länge bara för att kunna läsa ut en bok. Sovmorgon är fantastiskt!

Semester utan en Jenny Colgan är inte riktigt semester: Jag har recenserat Den lilla bokhandeln i Hamnen här.

Ibland får jag möjlighet att läsa lite böcker i förhand vilket så är fallet med Värsta bästa hälsan som utkommer i butik den 28e juli. Men redan nu kan jag säga att det är bok som alla borde läsa barn som vuxen.

London baby vann jag faktiskt i en tävling på författaren Anna Portners instagram en möjlighet att förhandsläsa. Och det är så härligt att få umgås en stund tillsammans med Systrarna Niva igen. Utkommer på tisdag 21 juli så inte länge kvar. Har ni inte läst de tidigare delarna fungerar denna att läsa fristående men jag tipsar om att läsa dem i ordning.

Ha en fortsatt trevlig söndag.

About Johanna

Check Also

Boksommar 2020

Sommar och semester närmar sig med stormsteg, detta kanske blir en ovanlig sommar för flera …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *