Home / Okategoriserade / Recension: London Baby av Anna Portner

Recension: London Baby av Anna Portner

Titel: London Baby
Författare: Anna Portner
Förlag: Bonnier Bookery
Utgivningsdatum: 20
20-07-21

Tredje boken i serien om systrarna Niva.

Jag har i skrivande stund precis lagt ner plattan och London Baby och jag känner bara nej, den får inte sluta nu. Jag vill ha mer. Tur att författaren redan nu sitter och slipar på fortsättningen, hoppas inte det dröjer allt för länge.

Den tredje boken om Systrarna Niva innehöll precis lika mycket mys som de tidigare böckerna. Men denna gång fick jag en högre igenkänningsfaktor i och med mammarollen som återges.

I denna tredje bok får jag verkligen känslan av att systrarna blivit äldre, att det gått ett tag sedan jag sist samtalstonen precis som innehållet är förändrat.

London baby är en lättsam bok med både humor och en hel del allvar. Jag längtar verkligen redan nu till nästa bok, det bara måste komma en fortsättning.

Serien om systrarna Niva rekommenderas varmt till er som vill läsa Feelgood med svärta. Perfekt hängmatteläsning!

Förlagets beskrivning:

Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder på romantik, halsbrytande handling och en hel del svärta. London Baby är tredje delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vändpunkt i livet som åren i 30-års åldern ofta är. Yrkeslivet har tagit fart, relationer börjar bli på allvar.
Carl är föräldraledig med dottern Alva och Camillas chefsjobb på den egna byrån, The Creative Family, borde gå som en dans. Men det är hårda tider i reklambranschen och stressen över den stora Londonkunden kostar på. Allt vilar på Camillas axlar och samtidigt är Carl överdrivet engagerad i att messa med Josephine från föräldragruppen. Hotellbaren i London blir en oas i tillvaron, och på gott och ont visar sig affärsresorna bjuda på mer än bara affärer

Betyg

En lättsam bok med humor och en hel del allvar.

User Rating: Be the first one !

About Johanna

Check Also

Nedvarvning efter en intensiv dag.

Med myskläder på, njuter jag av lite härlig feelgood/romance i en charmig miljö. Efter en …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *