Home / Barnboksrecensioner / Recension: Lilla Bebin packar väskan

Recension: Lilla Bebin packar väskan

Titel: Lilla bebin packar väskan
Text: Catharina Larsdotter Norén

Illustrationer: Johanna Lundqvist Björn
Förlag: Idus förlag
Utgivning
: 2018

Dottern har alltid varit intresserad av böcker, kanske inte så konstigt då jag läst för henne sedan hon föddes. Mer och mer har hon börjat hämta en bok och säger -Mamma, läsa bok. Så roligt att kunna få dela detta tillsammans med henne.

Boken Lilla bebin packar väskan passade verkligen henne perfekt. Vi övar ord med hjälp av enkla färgglada illustrationer och hur olika saker kan användas, till exempel hur man använder en visp bär man bakar kaka.

Hon har sin favoritväska som packas i varje gång vi ska iväg någonstans och det märks när hon gör det att hon har tagit åt sig av vad vi läser och också förstått. Vi packade badkläder i en väska och frågade – Vad ska Helga göra nu varpå hon svarar sig själv; Bada!

Både jag och dottern är väldigt nöjda med denna bok, passar min 2-åring perfekt. Ett extra stort plus är att hon faktiskt har uppfattat vad boken handlar om och tar med sig det in i sin egen vardag.

About Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *