Home / Bokrecension / Recension: Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts av Mhairi Mcfarlane

Recension: Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts av Mhairi Mcfarlane


Titel: Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts
Författare: Mhairi Mcfarlane
Förlag: Harper Collins
Utgivningsdatum: 20
20-06-02
ISBN: 9789150948677

Om det är så lätt att fejka ett förhållande, hur vet man då när det är på riktigt?

Mhairie Mcfarlane har gett ut ett flertal böcker. Jag har sett dem ofta blivit hyllade i mina flöden men detta är den första jag läst och det känns underbart att ha flera böcker av denna författare i TBR-högen.

Mysromantisk feelgood, som lockade till många skratt med ett skämtsamt tonfall som genomsyrade boken. Den uppfyller precis det en feelgood ska, det här vara en bok man mår bra av att läsa.

Planen var att jag skulle läsa denna under semestern, det blev lite innan men en perfekt avkoppling efter intensiva jobbdagar.

Ser fram emot flera härliga lässtunder med denna författare.

Förlagets beskrivning:

När Lauries pojkvän sedan många år gör slut vacklar hela hennes tillvaro. Inte blir det lättare av att de jobbar på samma advokatbyrå. Bara tanken på att börja dejta igen gör Laurie smått skräckslagen – hon vet inte ens hur Tinder fungerar! Och just när hon inte trodde att det inte kunde bli värre får hon veta att expojkvännens nya flickvän är gravid.

Lauries kollega Jamie tror inte på förhållanden. Men dessvärre behöver han en flickvän att visa upp för sin gammalmodiga chef. Och Laurie behöver en fejkpojkvän, helst ursnygg, för att göra expojkvännen svartsjuk. Perfekta lösningen för dem båda? Ett påhittat förhållande med ett hemligt, förutbestämt slutdatum. Men Laurie upptäcker snart att det ibland är en hårfin gräns mellan att låtsas vara kär i en person som är helt fel för en och att faktiskt bli förälskad …

Vi borde aldrig nånsin mötts

Betyg

En bok man mår bra av, en härlig mysromantisk feelgood som lockade till skratt.

User Rating: Be the first one !

About Johanna

Check Also

Recension: Goda grannar av Mattias Edvardsson

Klicka här för recensionen av Goda grannar: Där händelserna griper tag i en,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *