Home / Allmänt / Höst, nystart.

Höst, nystart.

Ja, då var höstterminen igång och andra arbetsdagen är avklarad.

Nu blev det en liten oplanerad semester på den här sidan, men jag har också spenderat tiden med att planera vad som komma skall under hösten. Jag har faktiskt inte hunnit med att läsa så mycket under augusti. Vi tog en tur till Kolmården, annars har vi mest hängt i lekparker och badat med familj och vänner. Hemesterns sista två veckor gick snabbt och vi är åter i vardagen.

Men det finns väldigt mycket att se fram emot under hösten. Har hittat mängder med böcker som kommer ut under hösten. Inlägg för septembers böcker kommer under nästa vecka. Den 19-20 september anordnas Feelgoodmässan hos den fantastiska gruppen Feelgoodfredag på Facebook. Ska bli spännande att ta del av många härliga boksamtal och Tre-kaffe med Eli Åhman Owetz.

Förutom att det är mycket härlig läsning på ingång har jag också en bror som fyller 40 på lördag och jag själv blir 30 om två veckor. Så lite kalasande på covid-sätt ska vi nog hitta på.

Spenderar denna tisdagskväll med att helt enkelt planera och strukturera lite. Fortsätt håll utkik här så kommer ni nog hitta en hel del att läsa om under hösten. 🙂

About Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *