Läsa med en bebis, hur får ni lästid/tid för ert intresse?

Det är mycket som förändras när en bebis kommer in i ens liv. Inatt är det 3 veckor sen vår fantastiska lilla tjej Helga kom till världen.

En tjej på tre veckor sover väldigt mycket, perfekt för läsning tänker jag men inte riktigt samma sak. Hon vaknar gärna till, vill helst vara i famnen, en blöja ska bytas, ammas, tvätten ska hängas, det händer saker jämt på ett helt annat sätt numera. Och till det svåraste, att faktiskt låta henne ligga själv och inte i min famn 😍. Varje gnyende läte kanske inte betyder att man behöver vara i famnen men det är ju nästan omöjligt att låta henne vara. ❤️

Jag läser fortfarande Kritgubben som jag började med för två dagar sedan, för mig är det otroligt långsamt tempo. Är lite mer än halvvägs och nu ska Helga ha lite pappatid (hon är gärna pigg och vaken mellan 23-01, inget skrik bara pigg och nöjd) och jag tänker läsa en stund helt för mig själv.

Med henne i famnen har jag ändrat bloggen så den ska bli lättare att läsa via mobilen. Hoppas ni har lätt att hitta runt.

Hur får ni andra ihop tid för läsning / ert intresse?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *